Tot Història Associació Cultural

L'Escola d'Història

Propera tertúlia: Divendres 10 de gener, de 19,00 a 21,30 amb el El formatge i els cucs – Carlo Ginzburg – Clàssic de la Microhistòria

El queso y los gusanos

Propera tertúlia d’història amb el llibre: 

Ginzburg, C. (2013 ).El formatge i els cucs. El cosmos d´un moliner del segle XVI. València: Universitat de València

Ginzburg, C. (1997). El queso y los gusanos. El cosmos, según un molinero del siglo XVI. Barcelona: Muchnik.

Accés al llibre en PDF: Ginzburg, C. (1976). El queso y los gusanos                              En el web de FMM Educación

Divendres 10 de gener

De 19,00 a 21,30

Centre Cívic Pati Llimona:

C/ Regomir, 3 – Barcelona

“La visió curiosa que tenia del cosmos el moliner Domenico Scandella, conegut com Menochio, el va portar a morir a la foguera per ordre del Sant Ofici a final del segle XVI. El formatge i els cucs és una obra de referència pel que fa a la innovació metodològica en l´estudi de les classes populars i la integració entre història de la vida quotidiana i la comprensió global del passat”.

           Logo Tot Història 2 Logo Pati Horitzontal_gran copia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on 15 Novembre 2013 by in General.

Entitat Adherida a la Coordinadora de Centres d´Estudis de Parla Catalana

Oferta especial de subscripció a Sapiens des d’aquest enllaç:

Oferta Sapiens
%d bloggers like this: